Ресторанний бізнес В програмі курсу: сучаснітенденціїрозвитку ресторанного бізнесу у світі і в Україні. Особливостіорганізації і управлінняпідприємствами ресторанного господарства. Класифікація, категоріїресторанів. Технологічніпроцеси, методиобслуговуванняклієнтів, формування умов для обслуговування (стилістикаінтер'єрів, приміщень, меблі, посуд, устаткування, столовабілизна, інструменти та інш.) Вимоги до персоналу в процесіобслуговуванняклієнтів. Ціноваполітика, формування меню. Прибуток і рентабельність ресторанного господарства. Шляхи підвищенняефективностіроботи ресторану. Тривалість курсу – 36/30 ак.годин; 1-1,5 місяця (2 рази на тиждень по 3 ак.години) Ціна: - Групова форма навчання – 3500 грн. за одного слухача на повний курс навчання - Індивідуальна форма навчання – 4000 грн.